Over Autorijschool Life

Met 16,5 jaar lessen bij,

autorijschool LIFE:

Al meer dan 30 jaar een begrip in de regio.

Autorijschool LIFE is een familiebedrijf. Sinds 1980 geven Peter en Yvonne van Neck autorijles.Sinds kort is ook hun dochter Steevie van Neck een lid van het docententeam van Autorijschool LIFE.

Auto rijden geeft vrijheid en maakt de wereld groter en bereikbaar. Autorijden is een vaardigheid die je wel heel goed moet leren. Een vaardigheid die je moet beheersen , zodat je veilig en verantwoordelijk aan het verkeer kan deelnemen.  Wij vinden het belangrijk dat er les wordt gegeven met veel rust,structuur, plezier en passie.De lesmethode passen we aan de behoefte van de leerling. Niemand is tenslotte gelijk.

Sommige leerlingen hebben begeleiding nodig om angst voor het verkeer te overwinnwn.Sommige leerlingen hebben vooral focus nodig op vaardigheid en controle van de auto, Andere kunnen van nature makkelijk autorijden hebben alleen de begeleiding nodig om zo snel mogelijk te worden klaargestoomd voor hun praktijk examen. Autorijschool LIFE kan het allemaal. Samen met de leerling maken we een plan van aanpak.Samen met de leerling houden we de vorderingen bij en proberen we de leerling een goede en veilige bestuurder te maken.

Ook helpen wij je graag met het behalen van het theorie examen. hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden. We kunnen leveren voor zelfstudie tegen een scherpe prijs we hebben beschikbaar een digitaal platform itheorie en tot slot geven weook theoriecursussen.

Voor onze auto,s hebben we gekozen een Toyota Auris en een Volvo V 40, twee fijne middenklasse auto,s niet te groot en niet te klein, waardoor de overstap naar iedere andere maat auto na het behalen van je rijbewijs niet vreemd zal aanvoelen.

Autorijschool Life is een betrouwbare rijschool.

kijk voor de reviews op www.rijscholenkiezer.nl 

Rijschool Life Feliciteert: